Wzorcowa księga HACCP dla piekarni –  dokumentacja dla Twojej firmy.

Dokumentacja przeznaczona jest dla zakładów piekarskich. Znajdują się w niej schematy technologiczne, oraz analiza zagrożeń przy produkcji wyrobów z ciasta mieszanego, żytniego oraz pszennego. Dodatkowo oprócz samej księgi HACCP dla piekarni zamieszczone są podstawowe instrukcje, procedury oraz karty zapisów. Dla najbardziej newralgicznych etapów produkcji zostały wyznaczone Krytyczne Punkty Kontroli -CCP.

Wszystkie oferowane dokumenty zapisane są w formacie .doc, który można edytować w programie Microsoft Word (pakiet Microsoft Word). Zaoszczędzi to państwwu bardzo dużo czasu, ponieważ większość tego typu publikacji oferowana jest w formacie .pdf, którego nie można edytować i w konsekwencji kupujący jest zmuszony do przepisywania tekstu. Podobnie jest z tradycyjnymi, drukowanymi publikacjami w formie książki.

Do całego pakietu plików załączona jest mini instrukcja, w której zapisane jest jak posegregować dokumenty po ich wydrukowaniu.

Spis treści Księgi HACCP dla piekarni (36 stron):

Część pierwsza – Informacje wstępneKsięga HACCP - PIEKARNIA
Profil zakładu
Schemat organizacyjny
Definicje
Polityka jakości i bezpieczeństwa żywieniowego
Zarządzenie właściciela zakładu o powołaniu Zespołu ds. HACCP
Deklaracja właściciela zakładu
Zakres systemu HACCP
Odpowiedzialność za stosowanie księgi, jej aktualizację i emisję
Wymagania systemu HACCP
Podział zagrożeń zdrowotnych
Przyjęcie oznaczenia kategorii zagrożeń
Część zasadnicza
Opis produktu
Skonstruowanie schematu procesu technologicznego
Weryfikacja schematu procesu technologicznego
Przygotowanie listy potencjalnych zagrożeń, przeprowadzenie analizy zagrożeń, identyfikacja CCP, CP i ustalenie możliwych środków kontrolnych dla zidentyfikowania zagrożenia
Ustalenie wartości parametrów krytycznych dla każdego CCP
Ustalenie sposobu monitorowania każdego CCP
Określenie działań korygujących
Określenie systemu weryfikacji
Ustanowienie dokumentacji i sposobów przechowywania zapisów
Część uzupełniająca
Dokumenty związane z Księgą HACCP
Załączniki
Klauzula zmian Księgi HACCP

HACCP DLA PIEKARNI, PROCEDURY, KSIĘGA HACCP, GHP I GMP

Procedury HACCP

Dokonując zakupu Księgi HACCP dla piekarni zyskujesz darmowy bonus, za który normalnie w każdym innym miejscu musiałbyś zapłacić minimum 49,90 zł. Wspomnianym bonusem są procedury systemowe HACCP.

Wartość bonusu: 49,90 zł

49,90 zł 0,00zł

 

HACCP DLA PIEKARNI, PROCEDURY, KSIĘGA HACCP, GHP I GMP

Dobre Praktyki GHP i GMP

Nieodłącznym elementem systemu HACCP są Dobre Praktyki Higieniczne i Produkcyjne, GMP/GHP.  Każdy zakład przed wdrażaniem systemu HACCP powinien mieć uregulowaną tą kwestię. Dlatego jeżeli nie posiadasz wdrożonych Dobrych Praktyk, to po nabyciu wzorcowej Księgi HACCP otrzymasz kod zniżkowy, dzięki któremu dodatkowo będziesz mógł kupić Księgę Dobrych Praktyk za połowę ceny!

Wartość kodu zniżkowego: 24,95 zł

24,95 zł 0,00zł

księgę HACCP dla piekarni można nabyć w cenie: 49,90 zł

Zawartość: księga HACCP dla piekarni, Księga Procedur HACPP, kod zniżkowy na Księgę Dobrych Praktyk, konsultacja i pomoc przy wdrażaniu systemu HACCP w Twojej firmie przez specjalistę ds HACCP.

Dodaj do koszyka

Formularz zamówienia

NazwaPrzelew
Wzorcowa księga HACCP dla piekarnii49.90 zł
Better Pay - System sprzedaży dla WordPress!

Po dokonaniu wpłaty, na Twoją skrzynkę pocztową przyjdzie wiadomość z linkiem za pośrednictwem którego można pobrać oferowaną księgę HACCP Piekarnia. Link będzie aktywny 3 dni od momentu jego udostępnienia.

Umożliwiamy szybkie płatności internetowe za pomocą serwisu Transferuj.pl, do wyboru jest aż 40 banków i płatności kartami VISA/MASTERCARD

Gwarancja jakości dla księgi HACCP piakarni

Do zakupionych plików dołączam GWARANCJĘ JAKOŚCI – Jestem tak pewny jakości oferowanych dokumentów i tego że spełnią one oczekiwania najbardziej wymaganych klientów, że każdemu kupującemu daję 14 dni na sprawdzenie dokumentacji HACCP. Jeżeli stwierdzisz, że nie nadaje się ona do Twojego biznesu, to zwrócę całą wpłaconą kwotę!