KSIĘGA DOBRYCH PRAKTYK DLA PIEKARNI – WZORCOWE INSTRUKCJE GHP/GMP
Na stronie zakupisz pełną dokumentację GHP/GMP dla piekarni. Jest ona niezbędna do uzyskania pozwolenia przez Sanepid na prowadzenie piekarni. Dokumentacja ta jest również nazywana programem warunków wstępnych. Dobre Praktyki GHP i GMP są pierwszym krokiem do wdrożenia systemu HACCP.
Oferowane dokumenty Księgi Dobrych Praktyk GHP/GMP są sporządzone w plikach o rozszerzeniu .doc i można je edytować w programie Microsoft Word z pakietu Microsoft Office. Jest to istotne z tego względu iż każdą stronę możesz w razie potrzeby dowolnie edytować, co nie jest możliwe przy tradycyjnych, drukowanych publikacjach.
Spis treści Księga Warunków Wstępnych GHP i GMP dla piekarni:
- Zasady GHP i GMP
- Informacje o zakładzie;
- Zaopatrzenie w wodę;
- Instrukcja higieny osobistej pracowników;
- Instrukcja higienicznego korzystania z WC;
- Instrukcja mycia i dezynfekcji rąk;
- Technika mycia rąk;
- Instrukcja szkolenia personelu;
- Instrukcja utrzymania higieny w zakładzie oraz jego otoczeniu;
- Instrukcja mycia i dezynfekcji pomieszczeń magazynowych;
- Instrukcja higieny na stanowisku pracy;
- Instrukcja mycia ręcznego naczyń, pojemników, tac;
- Instrukcja konserwacji maszyn i urządzeń;
- Instrukcja mycia krajalnicy do pieczywa;
- Instrukcja mycia pieca;
- Instrukcja rozmrażania, mycia i dezynfekcji urządzeń chłodniczych;
- Instrukcja przyjęcia towaru;
- Instrukcja wzorcowania termometrów;
- Instrukcja magazynowania surowców i półproduktów;
- Instrukcja usuwania odpadków i ścieków;
- Instrukcja przyjęcia urzędowej kontroli oraz osób wizytujących zakład;
Księgę GHP/GMP – Księga Warunków Wstępnych można nabyć w cenie: 49,90 zł
Księgę GHP/GMP – Księga Warunków Wstępnych można nabyć w cenie: 49,90 zł
Formularz zamówienia
Nazwa | Przelew |
---|---|
Wzorcowa księga GHP/GMP dla gastronomii | 49.90 zł |
Po dokonaniu wpłaty, na Twoją skrzynkę pocztową przyjdzie wiadomość z linkiem za pośrednictwem którego można pobrać oferowaną Księgę Dobrych Praktyk. Link będzie aktywny 3 dni od momentu jego udostępnienia.