Konsultant HACCP, dokumentacja HACCP, księga HACCP Łódź, wdrażanie HACCP
Facebook RSS Email

Main menu

Skip to content
  • Strona główna
  • Usługi
  • Artykuły
  • Materiały
  • Aktualności
  • O nas
  • Kontakt

Wymagania jakościowe dla wybranych artykułów spożywczych

Procedura badania lodów i harmonogram badań lodów

Dane kontaktowe

kontakt@konsultant-haccp.pl

mgr inż. Julita Wrębiak
tel. kom. 669 398 022

lub:

mgr inż. Michał Wrębiak
tel. kom. 531 644 452

FAKTURA VAT

Wystawiam faktury VAT
PROFESJONALNA DOKUMENTACJA HACCP

Kalendarz
maj 2025
P W Ś C P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
« lut    
Polityka prywatności


Ta strona wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na komputerze Użytkownika. Zobacz Politykę Prywatności

 

Opinie

"Witam Panie Michale! Chciałam Panu podziękować za przygotowaną dla mnie dokumentację HACCP bo na prawdę zostało fajnie napisane :) Nic tylko tylko polecać :)"

Danuta Pasierb - właścicielka firmy cateringowej

***

"Szanowny Panie Michale wielkie dzięki, Jest Pan po prostu właściwą osobą na właściwym miejscu, cieszę się że napotkałam w Internecie zupełnie przypadkowo na Pana firmę. Dzięki Pana radom na pewno podołam i śmiało stawię czoła biurokracji w gastronomii... Łączę pozdrowienia Jolanta"

9.06.2015 // Jolanta Fiederowicz - właścicielka restauracji

Twoje konto
  • Zaloguj się
  • Kanał wpisów
  • Kanał komentarzy
  • WordPress.org

Sklep-HACCP.pl - instrukcje gmp/ghp, haccp, wzory haccp, wzór haccp, dokumentacja haccp

Wdrażanie HACCP, system HACCP, dokumentacja HACCP, Centrum Jakości, Księga HACCP, wdrażanie systemu haccp

certyfikat
© Konsultant HACCP, dokumentacja HACCP, księga HACCP Łódź, wdrażanie HACCP
Centrum Jakości Michał Wrębiak ul. Przybyszewskiego 209E/4 93-120 Łódź NIP 727-244-89-94